Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Opskrifter

Strikke- og hækleopskrifter, bøger og magsiner for alle 

Står du og mangler opskrifter til dit næste strikke- eller hækleprojekter, bøger mm. , kan du finde det hos Tante Grøn CPH. Vi har spændende strikkeopskrifter og hækleopskrifter til dame, herre, børn og baby i alle aldre.

Vi har gratis strikkeopskrifter og sælger strikkeopskrifter. Samt garnkits fra et bredt udsnit af nordiske og danske designere som eksempelvis Tante Grøn CPHHanne Falkenberg, Isager, CaMarose, PixendkStrik Design dkLutterIdylStephen WestRosa Pomar, FilcolanaVivian HøxbroDitte LarsenPetiteKnit og Sandnes.

Vi har opskrifter til både den erfarne og opskrifter til begyndere. Vi står altid klar til at hjælpe med rådgivning om, hvordan du kommer godt i gang eller hvilket alternativ garn, kan bruges.

Opskrifter fra førende brands til ethvert behov

Vi supplerer hele tiden vort udvalg således. Vi altid repræsenterer de mest spændende og aktuelle designere i vores sortiment af strikke- og hækleopskrifter for vores kunder. Har vi ikke strikkeopskriften kan vi måske finde den sammen. Vores opskrifter kommer fra nogle af de førende brands, som har formået at udvikle nogle fremragende opskrifter til ethvert behov.

Dermed håber vi også, at du kan finde netop den opskrift, der passer dig i dit kommende projekt. Vi sælger også vores egne strikkeopskrifter og hækleopskrifter. Er du i tvivl om dit næste kreative projekt, er du altid mere end velkommen til at ringe eller komme forbi vores butik på Frederiksberg, så skal vi nok sørge for at hjælpe dig godt på vej.

Fine strikkeopskrifter dame og herre

Ønsker du at kaste dig ud i herre- eller damestrik, så kan du vælge at strikke et pænt sjal, poncho, hue eller noget helt fjerde. Vi har eksempelvis strikkeopskrifter fra PetiteKnit, som den skønne Terrazzo Sweater, eller den fine Sky Cardigan fra Pixen.dk. Når du får en strikkeopskrift eller hækleopskrift, kan du selv vælge om du vil følge opskriften til punkt og prikke, eller om du vil tilføje dit eget touch. Det kan vi også vejlede dig om, da vi selv udvikler opskrifter og tester med forskellige garntyper og garnfarver. Du kan også finde opskrifter til at strikke eller hækle tilbehør på vores hjemmeside.

Spændende strikkeopskrifter til baby og børn 

Skal du i gang med børnestrik er det eksempelvis oplagt at strikke eller hækle en sød bamse eller dukke. Der er mulighed for at strikke eller hækle andre former for legetøj. Det kan også være en idé at strikke tøj til den pågældende dukke eller bamse, hvor du selv kan sammensætte farver og materiale. Det fungerer rigtig godt som en barnedåbsgave eller en lille sød ting til et babyshower.

Vi har flere gratis opskrifter til baby og børn såvel som til forskellige sæsoner. Flere billige opskrifter til baby og børn, eksempelvis vores fine Big Bubbles Cardigan, som er fra 1 til 9 årige.

Gratis strikkeopskrifter og hækleopskrifter

Hos Tante Grøn CPH har vi gratis strikkeopskrifter og hækleopskrifter. Vi har også strikkeopskrifter og hækleopskrifter, som kan købes til såvel babyer, børn i alle aldre og til damer og herre. Det kan være en god måde at få inspiration til et nyt strikke- eller hækleprojekt, hvor du får en trin-for-trin guide til, hvordan du kommer i gang.

Det gode ved en strikkeopskrift og hækleopskrift er, at der er forudbestemt, hvor mange garnnøgler, du skal bruge og hvilke slags pinde, du skal strikke eller hækle med. Det kan være med til at give et positiv og tilfredsstillende resultat, især hvis du er nybegynder.

Hos Tante Grøn CPH får du gode råd og vejledning sammen med din strikkeopskrift

En strikkeopskrift er en opskrift, som indeholder den information du skal bruge til at opnå det bedste resultat. Når du bestiller en af vores mange opskrifter, står vi inde for at opskriften er korrekt og fører dig frem til et færdigt produkt. De fleste strikkeentusiaster kan nikke genkendende til, at det kan være svært at vælge de rette farver. Vi vejleder gerne om valg af farver og kvaliteter i forhold til den enkelte strikkeopskrift og hækleopskrift.

Strikkeopskrifter og hækleopskrifter er som udgangspunkt kun vejledende, da strikkestil og strikkefasthed kan have en vis betydning i forhold til garnforbrug. Som udgangspunkt bør du følge de oplyste vejledninger omkring valg af størrelse strikkepinde og overholde strikkefastheden. Jo mere nøjagtigt du følger opskriften, desto bedre resultat vil du kunne opnå.

Læs mere
Garn trøjer og tæpper

Åbningstider

Man-Tors: 10.00 – 17.30

Fredag: 10.00 – 18.00

Lørdag: 10.00 – 15.00

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved