Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Worsted

kr.249,00

Lidt om Worsted af Aimèe Gille

Worsted – A Knitwear Collection udvalgt af Aimée Gille fra La Bien Aimée er en strikkollektion med 14 mønstre af 10 utrolige designere. Designerne har alle deres unikke stile og taler til mange slags strikkere. Nu går de sammen og danner en smukt sammenhængende kollektion. Du kan finde beklædningsgenstande som sweatere og cardigans og tilbehør som sjaler og hatte, med teknikker lige fra striber og strandede farver til kabler og teksturerede stingmønstre.

Med Worsted ønskede Aimée Gille , grundlæggeren af ​​garnfirmaet La Bien Aimée  at skabe en håndgribelig måde at forbinde med mennesker gennem strikning og bringe glæde. Under udfordringerne i Covid-æraen fandt Aimée trøst i at fordybe sig i at skabe en ny garnbase, Corrie Worsted, og inspireret af den er alle designs i bogen bearbejdet i kamgarn.

Med Aimées egne ord: ”Jeg håber, at du vil tage godt imod eventyret med at kaste et nyt projekt fra denne bog med måske noget af det elskede garn, du har kurateret til dit gemmested, eller hvorfor ikke tage på en garn-eskapade og blande Corrie Worsted med andre garn.”

Bogen indeholder design af følgende designere: Nadia Crétin-Léchenne, Stephen West, Sylvia Watts-Cherry, Andrea Mowry, Tif Neilan, Saysha Greene, Norah Gaughan, Maxim Cyr, Nancy Marchant og Thien-Kieu Lam.

Lidt om forfatteren:

Aimée Gille er født og opvokset i Kansas, USA, og flyttede senere til Frankrig, hvor hendes passion for strikning er videre udviklet. I Paris, hvor hun nu bor med sin familie, åbnede hun først L’OisiveThé, en skøn strikkecafé, og senere La Bien Aimée, et garnfirma, hvor hendes smukke sortiment af håndfarvede garner sælges over hele verden.
Sprog: Engelsk.

Lidt om Laine Publising:

Laine Publishing er et forlag baseret i Tampere, Finland. Det blev grundlagt i 2016 af Jonna Hietala og Sini Kramer ud fra en trang til at skabe et æstetisk, informativt og inspirerende magasin for strikkere. Hvad der startede som en lille virksomhed bestående af to kvinder, der brændte for at redefinere strikkescenen, er vokset til et af verdens mest anerkendte og skattede uafhængige bogforlag.

Laine udgiver bøger om strik, håndværk, mad og livsstil samt det internationale strik- og livsstilsmagasin Laine. Mens de fleste bøger udgives på engelsk og finsk, sælges oversættelsesrettigheder over hele verden, hvilket gør publikationerne tilgængelige for et bredt publikum.

Laine henter indflydelse fra hverdagens skønhed, værner om bæredygtighed såvel som mangfoldighed og ønsker at skabe tidløse publikationer, der holder hele livet – og længere.

Lidt om Tante Grøn CPH

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl.Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight 0,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Worsted”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved