Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Rose Svanes hæklekunst

kr.298,00

Rose Svanes hæklekunst af Rose Svane

Rose Svanes hæklekunst er klar til bestilling, der udkommer den 17. maj 2024.

Rose Svanes hæklekunst emmer af farverig festlighed og varme, og den suger inspiration fra 1970’erne til sig. Bogen indeholder i alt 15 opskrifter, herunder en glitrende kjole, en kjole med mønstrede huller, en paillettop, huer, halstørklæder, benvarmere, tasker, hårbøjler og endda en bikini.

Allerede i en alder af blot 24 år har Rose Svane gjort sig bemærket på internationalt plan – hendes første bog er blevet udgivet i England, USA, Holland, Finland og Tyskland.

Rose Svane ser hækling som en kunstform og et værktøj til at udtrykke sig selv. I bogen deler hun også personlige refleksioner om at være en ung kvinde i en tidvis kaotisk verden. Hun skriver ærligt om temaer som kærlighedssorg, angst, tankemylder, små hverdagsglæder og forholdet til sin egen krop, som Rose i dag omfavner med stolthed og kreativitet.

Lidt om Rose Svane:

Rose Svane har skabt, hæklet og distribueret sine kreative og farverige hæklerier til internationale stjerner, og hun har endda opnået viral berømmelse og omtale i Cosmopolitan Magazine. For Rose Svane begyndte hæklerierne som en meditativ flugt fra en hektisk og kaotisk verden, men de har udviklet sig til at blive en blomstrende forretning.

Rose Svane er en dansk hækledesigner og forfatter til hæklebøger, der med sin sans for detaljer og farvevalg skaber spændende og legende designs, der genopfrisker det gamle håndværk.

For Rose er glæden ved processen lige så vigtig som glæden ved det færdige produkt. Hækling fungerer som et meditativt redskab, der skaber ro i en travl hverdag, og håndværkets langsomme tempo bidrager til en mere bæredygtig tilgang til at fremstille tøj og accessories, hvor skaberen opnår en dybere respekt for processen bag tøjproduktion.

Rose skaber designs, der aldrig er kedelige og altid udfordrer grænserne for det ældgamle håndværk. Gennem disse designs får hækleren mulighed for at udtrykke sig selv og fortolke sin egen identitet gennem hæklearbejdet. For Rose, ligesom for mange andre, er hækling ikke bare et håndværk, det er en kunstform, hvor man kan skabe smukke værker, der afspejler ens personlighed.

I 2022 debuterer Rose Svane med sin første hæklebog, “Rose Svanes hæklerier”.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rose Svanes hæklekunst”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved