Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Refined Knitwear

kr.350,00

Refined Knitwear Kærlighed til strik og steder af Rikke Bangsgaard

Bestil nu og modtag bogen på udgivelsesdagen den 2. februar 2024.

19 strikkeopskrifter på smukke, tidløse designs præsenteret i og inspireret af forfatterens personlige yndlingssteder.

Bag Refined Knitwear står Rikke Bangsgaard, der er kendt for sine populære strikkedesigns med en tydelig moderne nordisk og samtidig enkel, feminin stil. Refined Knitwear – Kærlighed til strik og steder er en samling af Rikkes yndlingsopskrifter, heraf en håndfuld nydesignede.

Bogens 19 strikkedesigns spænder over bluser, sweatre, cardigans, en slipover og en top samt tilbehør i form af en hue og et tørklæde. Alle har fokus på pasform, klassiske snit og fine detaljer.Det er strik, der rækker ud over en enkelt sæson og vil kunne bruges igen og igen. Opskrifterne er alle udførligt beskrevet og understøttet af instruktionsvideoer.

Rikke, der har en baggrund som håndarbejdslærer, fortæller, at opskrifterne er inspireret af enkeltheden og de fine detaljer i den skandinaviske designtradition og konkrete steder i og uden for Danmark, som har betydning for hende.”Jeg oplever, at der opstår en samhørighed og synergi imellem min designproces og de steder, jeg opholder mig. Inspiration fra naturen, farver, strukturer, stemninger og minder, der knytter sig til stederne og mit personlige liv, har en afsmittende effekt på det endelige strikkedesign.”

En ny strikkebog til både nybegynderen og den dedikerede strikker – med designs med hjerte for håndværket og fine steder og gennemillustreret med smukke billeder.

Lidt om Rikke Bangsgaard:

Min glæde ved strikning har fulgt mig siden min mor og farmor lærte mig kunsten, da jeg var blot 5 år gammel. Jeg har altid et strikketøj inden for rækkevidde, og med det ved hånden føler jeg mig konstant inspireret, og kedsomhed er en sjælden gæst.

Strikning har “forstyrret” mit liv på mange måder, og adskillige opgaver er blevet udskudt, tilsidesat eller glemt, fordi jeg lige skulle strikke, lave beregninger eller skitser til nye projekter.

Min rejse ind i strikkeverdenen tog form, da jeg skabte min første strikkeopskrift i forbindelse med min håndarbejdseksamen fra lærerseminariet i 2004. Opfordret til at udforske denne vej og udgive mine opskrifter, tog det mig 15 år at tage skridtet. Med stor ydmyghed og hjertet i halsen bevægede jeg mig ud i offentligheden, hvor andre kunne se mig og det, jeg skabte.

Refined Knitwear repræsenterer strikkeopskrifter med enkle udtryk og et feminint, nordisk præg. Jeg lægger vægt på, at mine opskrifter er formidlet i et letforståeligt sprog. Arbejdsgangene er nøje beskrevet, og der er opgørelser undervejs, så du hele tiden kan være sikker på, om du er på rette vej – uanset om du er nybegynder eller erfaren strikker.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Refined Knitwear”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved