Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Petit Noël No. 22

kr.139,00

Den yndige Petit Noël no. 22 repræsenterer årsnissen for 2023 fra Maileg. Den charmerende lille nisse sidder afslappet på en trommefod og støtter hovedet i hånden. Nissen er klædt i tidløst juletøj, herunder vanter, nissehue, støvler og en nisseskjorte.

Dette skønne nissefigur leveres elegant pakket i en lille gaveæske, der ikke blot er velegnet til præsentation, men også til at opbevare figuren sikkert i mange år fremover.

Materiale: Polyresin

Mål: H11 cm

Det er gode gaver til voksne og børn – der er ideer på denne side til både adventsgaver og julegaver. Når juletræet skal pyntes, har vi fundet de yndigste rosa og bordeaux engletrompeter til julepynt. Her på siden De Gode Julesager, er der både perle pynt, glimmer og guldstøv på de elegante velour trompeter. En lille fugl på træet er også en fin detalje.

De morsomme hæklespil og strikkespil er beregnet til selskabslege – har i afslutningshygge i strikkeklubben, så er det et ret så morsomt indslag. Men husk lige at se på garnsiden også, hvis dine gaver i år skal være hjemmelavede.  På bogsiden er der ligeledes nye bøger til jer, der elsker en god bog.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Noël No. 22”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved