Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Peruvian Highland Wool Oatmeal (melange) 978

kr.41,00

Peruvian Highland Wool Oatmeal (melange) 978 fra Filcolana er en 100% ren ny uld i en bred farveskala, som passer perfekt til lækre sweatre og tilbehør til hjemmet.

Peruvian Highland Wool er en uldgarn med en fast struktur som er nemt både at strikke og hækle jævnt. Garnet egner sig godt til både sweatre, tæpper, puder og hæklet legetøj.

Peruvian Highland Wool fra Filcolana kan strikkes på pinde 4.0-5.0 mm og er perfekt til måde mønsterstrik og strukturstrik

Fiberindhold: 100% ren ny uld
Løbelængde: 100 m / 50 g
Pindestørrelse: 4.0-5.0 mm
Strikkefasthed: 16-20 m på pinde 4.0-5.0 = 10 cm
Nålstørrelse: 5.0-6.0
Vaskeanvisning: Håndvask/Uldprogram ved 30°

Vi har et stort udvalg, og kan hurtigt få farverne hjem til dig, hvis de skulle være udsolgt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvis du vil have syn for sagen og mærke Peruvian Heghland Woool mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening. Eller find dit garn på vores hjemmeside, hvor vi altid prøver at være først med spændende nyheder og nyttige tips omkring at strikke og hækle. Du er også meget velkommen til at deltage på vores workshops, som vi afvikler fortrinsvis i efterår- og vinterperioden.

Kvaliteten og egenskaberne passer meget fint ind i de målsætninger som Tante grøn CPH lægger meget vægt på.

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peruvian Highland Wool Oatmeal (melange) 978”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved