Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Lang Crealino 0003

kr.69,00

Lidt om Crealino 0003 fra Lang

Crealino 0003 fra Langt er et lækkert garn lavet af 100% hør. Med ikke mindre end 165 meter pr. 50 g kan du skabe de  smukkeste designs. Dette linned er superblødt. Du kan bruge vaskemiddel med skyllemiddel til finvask for at holde linnedet glat. Et smukt lille nøgle vil opfylde alle dine hørdrømme.

Materiale: 100% Hør.

Vægt/Løbelængde: 165 m pr. 50 g.

Pinde: 3 – 4 mm.

Strikkefasthed: 21 masker og 32 pinde = 10 x 10 cm.

Vaskeanvisning: Brug vaskemiddel til finvask med skyllemiddel!

Lidt om Tante Grøn CPH:

Vi har et stort udvalg, og kan hurtigt få farverne hjem til dig, hvis de skulle være udsolgt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvis du vil have syn for sagen og mærke Crealino 0003 mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening. Eller find dit garn på vores hjemmeside, hvor vi altid prøver at være først med spændende nyheder og nyttige tips omkring at strikke og hækle. Du er også meget velkommen til at deltage på vores workshops, som vi afvikler fortrinsvis i efterår- og vinterperioden.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr. Hvis ikke lige Crealino er det rette for dig, så har vi helt sikkert det rette garn for dig. Kontakt os her på siden, på telefon eller over email.

 

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lang Crealino 0003”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved