Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Laine Magazine Issue 17

kr.190,00

Lidt om Laine Magazine Issue 17

Laine Magazine No 17 er klar til bestilling. Laine Magazine er det førende nordiske strikke- & livsstilsmagasin, som er en stor succes blandt strikkere internationalt. engelsk tekst. 

Udgave 17, sommer 2023, inkluderer:

11 strikkeopskrifter (både diagrammer og skriftlige instruktioner medfølger): 4 trøjer, 3 cardigans, 1 top, 2 sjaler og 1 par sokker.

Et interview med den franske designer og debutforfatter Cinthia Vallet, kendt for sine charmerende strikkede dyr. Cinthia fortæller om sin designproces og den glæde, som legetøjsfremstilling kan bringe for voksne strikkere.

En artikel om en australsk fåreavler, der vogter en flok Finnfår 15.000 kilometer fra deres hjemland. Jeanette Sloans Fiber Talk: en regelmæssig artikel om Jeanette, der chatter med interessante mennesker. I dette nummer møder hun Lissy og Rudi Robinson-Cole, et par, der laver hæklekunst inspireret af deres maori-arv.

Five Ways af vores faste forfatter Päivi Kankaro. I dette nummer samler Päivi eksperternes tips til, hvordan du kan begynde at designe dine egne strikmønstre! Hvor jeg strikker: et almindeligt stykke, der forestiller folk, der strikker på deres yndlingssted.

I dette nummer møder vi en finsk strikker, der godt kan lide at strikke i naturen.

Sæsonbestemte opskrifter til at inspirere din sommermadlavning: tomatconfitering, citronbrus-mocktail og mandelpavlovaer.

Boganmeldelser.

Designere med i dette nummer: Julia Disini, Rastus Hsu, Elena Solier Jansà, Pauliina Leisti, Veronika Lindberg, Marie Régnier, Jacquline Rivera, Lene Tøsti, Maija Vasala, Pope Vergara og Thea Vesterby.

Du kan læse mere om designere her.

Lidt om Tante Grøn CPH

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl. Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight 0,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Laine Magazine Issue 17”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved