Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Japansk Bomuld Marine 54

kr.65,00

Lidt Om Japansk Bomuld

Japansk Bomuld Marine 54 fra Isager er et garn lidt ud over det sædvanlige. Det er spundet i 100% bomuld. Garnet har en papir- eller båndlignende struktur og er derfor fladt ligesom man kender det fra diverse båndgarn. Det er spundet i 4 tråde fladt ved siden af hinanden og er spundet og farvet i Japan. Det færdige resultat når strikker med Japansk Bomuld er utroligt let, luftigt og behageligt. Vi anbefaler at du bruger garnet enten i for sig selv eller du kan få et rigtig lækkert resultat i kombination med andre garner fra Isager, som f.eks. Alpaca 1 eller Silk Mohair.

Hvad kan du bruge garnet til?

Du bør overveje at bruge Japansk Bomuld hvis du, for eksempel, skal til at strikke sommertøj da det er et let og luftigt færdig strikkeoverflade det giver. Garnet gør sig rigtig godt til sommerbluser, -toppe, sjaler og andet let tøj. Du kan vælge mellem 9 af de naturlige og skønne farver fra Isager her. Du kan også finde inspiration blandt Isagers opskrifter.

Hvis du kan lide Japansk Bomuld Marine 54 vil du måske også kunne de andre garner vi har fra Isager som f.eks. Alpaca 1, Alpaca 2, Alpaca 3, Trio, Silk Mohair, Tweed og Highland Wool.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Materiale: 100% Bomuld
Vægt / Længde: 50g = 315m
Vejledende Pinde: 2,5 – 3,5mm
Vaskeanvisning: Håndvask, tørres fladt.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Japansk Bomuld Marine 54”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved