Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

ECO SOFT E4s

kr.64,00

Lidt om ECO SOFT E4s fra Isager:

ECO SOFT E4s består af 56% Alpaca og 44% Organic Pima Cotton. ECO SOFT E4s har en løbelængde på 125 m på 50 g, og kan strikkes på pind 5,5 – 6. ECO SOFT E4s egner sig til sweatre på samme pindenumre, tilsvarende at strikke Silk Mohair og en følgetråd.

Nogle strikkere foretrækker kun at strikke med én tråd, men vil alligevel gerne have det lodne look. Her er ECO SOFT et godt bud. Farverne er rene naturfarver uden brug af farvestof.

STRIKKEFASTHEDER

Pind 5 = 15 m / 22 p

SPECIFIKATIONER

  • 56 % Baby Alpaca og 44 % Organic Pima Cotton
  • Løbelængde 250 m / 100 g
  • Garnet er ufarvet og spundet i Peru

VASKEANVISNING

Uld vaskes som hovedregel i hånden. Har man en vaskemaskine med et meget skånsomt uldprogram og kan vaske i kuldslået vand. For at undgå at valke* den færdige strikmodel bruges kun lidt sæbe. Brug et godkendt uldvaskemiddel. Hold samme temperatur gennem hele vaske- og skylleprocessen, og vask ikke over 28 grader. Strikmodellen kan med fordel centrifugeres let efter vask. Læg modellen i vaskepose eller pudevår. Efter centrifugeringen lægges modellen til tørre på håndklæder.

Det er ikke nødvendigt at vaske en uldmodel tit. Luftning i fugtigt vejr vil ofte være nok. Bomuldsgarner og blandingsgarner med hør og bambus kan tåle højere vasketemperaturer, men samme vask anbefales som for uldgarnet.

*At valke betyder, at man vasker en uldvare ved høje temperaturer og hermed filter ulden.

OPBEVARING

Isager garner er ikke mølbehandlede, da de midler der findes ikke er uden bivirkninger i forhold til allergikere og i øvrigt også kun holder til første vask. Husk derfor at opbevare garn og strik i plastikposer eller tætvævede bomuldsposer. En spand eller plastikbeholder med tætsluttende låg er også velegnet.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Weight 0,025 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ECO SOFT E4s”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved