Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Clover Amour Hæklenål 5,5 mm

kr.69,00

Om Clover Amour Hæklenåle

Fin hæklenål fra det Japanske mærke Clover er et must have for hækle entusiasten. Hæklenålen er fremstillet med et lækkert ergonomisk grip designet til, at du kan hækle længe af gangen uden at få ondt i hænderne. Derudover er den lavet i non-slip materiale, som gør alt den ikke glider rundt, mens du hækler. Denne hæklenåle er specielt designet til at gøre hækling til en behagelig oplevelse for dig, så du slet ikke har lyst til at stoppe igen. Amour hæklenålene fåes i 9 forskellige størrelser. Størrelser løber fra 2 mm op til 6 mm, med et 0,5 mm spring mellem hver nål. Aluminiumskrogen er lavet til at give en glidende flow med nøjagtighed, mens du hækler. 

Leder du efter dit næste hækleprojekt? Så har bogen Lutter Lukker 3 en masse fede opskrifte, hvor du kan du anvende Blomsterfrø, Bio Blomsterfrø og Havblik til de fleste af hækleopskrifterne.

Materiale: Plastik håndtag, aluminiums nål.

Størrelse: 2 mm, 14 cm lang

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clover Amour Hæklenål 5,5 mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved