Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Broderi

kr.349,00

Broderi af designer Karen Marie Dehn

Broderi af Karen Marie Dehn er til dig der ønsker pålidelige og inspirerende vejledning, hvis du ønsker at lære at brodere eller mangler inspiration til nye designs. Så tag nålen frem og lad dig føre ind i en verden af sting, som udgør den optimale legeplads for kreativ, farverig og personlig udfoldelse.

Gennem årtier har broderikunsten oplevet både op- og nedture, men tiden opfordrer til omtanke, genbrug og fornyelse – og her træder broderiet i karakter. En enkelt lap stof kan forvandles til et smukt kunstværk, og slidte bukser kan få nyt liv. Karen Marie Dehn´s bog Broderi giver teknikkerne ny vitalitet, samtidig med at den værdsætter broderiet som en ældgammel håndværkstradition. BRODERI præsenterer bidrag fra den 26-årige designer, Mathilde Mortensen, samt Lis Paludan, der var en ikonisk skikkelse inden for broderiverdenen i 70’erne og 80’erne.

Bogens 35 designs omfatter broderier på sko, hatte, tasker, bluser, bukser, kasketter og jakker. Du finder opskrifter på alt fra små broderier til at lave lapper til at reparere huller og til store, iøjnefaldende broderier, så du kan skabe fortællinger på dit tøj gennem hele livet.

Se opslag i bogen her.

Lidt om Forfatteren:

Forfatteren Karen Marie Dehn, med over 30 års professionel erfaring inden for broderi, er en eftertragtet formidler, også på platforme som Instagram og YouTube.

Hos Karen Marie er kreativiteten i højsædet og alt, lige fra de simpleste projekter for børn til de meget mere krævende sytekniske forløb for øvede voksne, er en kærkommen lejlighed til at mødes og i fællesskab glædes ved kreativiteten.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Vi har et stort udvalg garn, opskrifter og tilbehør til de næste strikkeprojekt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvis du vil have syn for sagen og mærke Crealino 0003 mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening. Eller find dit garn på vores hjemmeside, hvor vi altid prøver at være først med spændende nyheder og nyttige tips omkring at strikke og hækle. Du er også meget velkommen til at deltage på vores workshops, som vi afvikler fortrinsvis i efterår- og vinterperioden.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr. Hvis ikke lige Crealino er det rette for dig, så har vi helt sikkert det rette garn for dig. Kontakt os her på siden, på telefon eller over email.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Broderi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved