Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Børnestrik – mere kærlighed på pinde af Lene Holme Samsøe

kr.379,00

Børnestrik – mere kærlighed på pinde kan bestilles fra Lørdag d. 27. november 2021

Forlaget skriver om bogen Børnestrik – mere kærlighed på pinde:

Der er kærlighed i hver maske, når vi sender vores børn ud i verden med håndstrik på. Uanset om det er i hverdagen, til eventyr i weekenderne eller når vi skal fejre noget stort.

BØRNESTRIK hjælper med at klæde børn i alderen 0 til 12 år godt på. Bogen indeholder mere end 50 opskrifter til babyer og børn. Opskrifter på skøn strik, der kan kolde børnene varme og velklædte hele året.

Her er masser af trøjer, sweatre, bukser, kjoler, huer og meget mere. Både gode basisopskrifter, men også nye mønstre – udviklet specielt til bogen – der er skønne at strikke.

De der kunne lide at strikke Dahlia og Bella, vil måske også synes om de nye mønstre Rose, Peacock og Hassel.

Opskrifterne er gennemarbejdede og enkle at gå til, også for den uøvede strikker.

Om forfatteren

Lene Holme Samsøe repræsentere en stor strikkeglæde og en lige så stor lyst til at skabe, design af håndstrik. Lene Holme Samsøe holder meget af alle dele af processen – lige fra de mange strikkeprøver, valg af garn, farve og facon til udarbejdelse af selve opskriften, hvor udfordringen er at få alt forklaret så logisk og præcist som overhovedet muligt.

Lene Holme Samsøe har en forkærlighed for det enkle, men alligevel gennemførte, design. “Det skal helst være rimeligt ukompliceret at strikke efter mine opskrifter, men resultatet må gerne se avanceret og vanskeligt ud!” Det er så skønt at opleve en ny strikkers begejstring over, uden problemer, at kunne strikke et af mine design.

Du kan finde alle garnkvaliteter anvendt i bogen i TanteGrønCPH.

Vægt 1,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Børnestrik – mere kærlighed på pinde af Lene Holme Samsøe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved