Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

52 Weeks of Easy Knits

kr.325,00

Lidt om 52 Weeks of Easy Knits fra Laine Publishing

52 Weeks of Easy Knits inkluderer 52 ukomplicerede strikkeopskrifter, lige fra huer, vanter og tørklæder til trøjer, sokker og cardigans. Designene er sjove, hyggelige og moderne, men frem for alt er de en fornøjelse at strikke.

De nemme opskrifter
Strikkebogen fra Laine Publishing indeholder mange klare og farverige opskrifter, der er mange supernemme opskrifter, der er hurtige at afslutte, som er perfekte til begyndere.

De sværere opskrifter
De mere udfordrende opskrifter tilbyder meditative projekter for dem med lidt mere erfaring. Alle mønstrene er lavet ved hjælp af grundlæggende strikketeknikker, og hvert trin i processen forklares grundigt. Bogen indeholder også nyttig information om valg af de rigtige materialer og efterbehandling af dit tøj. 52 Weeks of Easy Knits giver dig strikkeinspiration i mange år fremover – det eneste svære er at beslutte, hvad du skal strikke først!

Du kan læse mere om de 40 designere her.

Sprog: Engelsk

Lidt om Laine Publising:

Laine Publishing er et forlag baseret i Tampere, Finland. Det blev grundlagt i 2016 af Jonna Hietala og Sini Kramer ud fra en trang til at skabe et æstetisk, informativt og inspirerende magasin for strikkere. Hvad der startede som en lille virksomhed bestående af to kvinder, der brændte for at redefinere strikkescenen, er vokset til et af verdens mest anerkendte og skattede uafhængige bogforlag.

Laine udgiver bøger om strik, håndværk, mad og livsstil samt det internationale strik- og livsstilsmagasin Laine. Mens de fleste bøger udgives på engelsk og finsk, sælges oversættelsesrettigheder over hele verden, hvilket gør publikationerne tilgængelige for et bredt publikum.

Laine henter indflydelse fra hverdagens skønhed, værner om bæredygtighed såvel som mangfoldighed og ønsker at skabe tidløse publikationer, der holder hele livet – og længere.

Lidt om Tante Grøn CPH

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl.Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt 0,750 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “52 Weeks of Easy Knits”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved