Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Strik af Lene Holme Samsøe

kr.399,00

Lidt om bogen

STRIK er et opslagsværk til alle erfarne strikkere og god inspiration til nye, der gerne vil i gang med at strikke. Bogen er skrevet specielt til den danske strikker af Lene Holme Samsøe og strikkecoach Charlotte Kaae. Strik er smukt indbundet og STRIK er både et opslagsværk og en bog, der kan læses fra ende til anden. Illustrationerne i tusch og akvarel samt masser af strikkeprøver, viser dig alle strikkekunstens grundbegreber, men også mere avancerede teknikker. Lige fra du slår masker op, til du lukker dem af igen. 

Bogen er ikke ment som en erstatning for strikkevideoer, men bogen giver et overblik som man ikke opnår med videoerne. Du ved nemlig ikke, hvad du leder efter, hvis du ikke ved at det findes! Strik giver f.eks. overblikket over, hvilke typer af udtagninger, der findes. Bogen viser dem med illustrative tegninger og med både den danske og den engelske betegnelse. Med bogen ved din side, kan du derfor enkelt søge efter videoer, hvis du har brug for dem som supplement til tegninger og billeder.

Hos Tante Grøn CPH har vi mange garner, der kan indgå i bogens opskrifter og design. Her kan vi nævne følgende garnkvaliteter som bl.a. Bøllefrø, Blomsterfrø og Bio Blomsterfrø desuden Yaku uld, Økologisk sommeruld og Merci samt Arwetta. Så kom forbi forretningen og tag et kig på alle mulighederne. 

Om forfatterne

Lene Holme Samsøe repræsentere en stor strikkeglæde og en lige så stor lyst til at skabe, design af håndstrik. Lene Holme Samsøe holder meget af alle dele af processen – lige fra de mange strikkeprøver, valg af garn, farve og facon til udarbejdelse af selve opskriften, hvor udfordringen er at få alt forklaret så logisk og præcist som overhovedet muligt.

Lene Holme Samsøe har en forkærlighed for det enkle, men alligevel gennemførte, design. “Det skal helst være rimeligt ukompliceret at strikke efter mine opskrifter, men resultatet må gerne se avanceret og vanskeligt ud!” Det er så skønt at opleve en ny strikkers begejstring over, uden problemer, at kunne strikke et af mine design.

Charlotte Kaae er forfatter, strikkedesigner, underviser, foredragsholder og blogger på fuldtid. Charlotte Kaae har udgivet en lang række strikkebøger med fokus på strikkedesign og undervisning. Flere bøger og hæfter er under udarbejdelse.

Weight 1,2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Strik af Lene Holme Samsøe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved