Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Yaku 1112 Koral

kr.54,00

Ikke på lager

Yaku 1112 Koral er et utrolig lækkert og krads fri garn, perfekt til børne- og babytøj.

Hvis du er til garn med en grøn profil og vil strikke med en lidt bedre samvittighed så er Yaku garn fra CaMaRose noget du simpelthen må prøve at have mellem fingrene. Yaku er et 4 trådet garn af 100% merino uld af bedste kvalitet og garanteret fuldstændig mulesing fri. Det er et blødt garn der er spundet tæt og jævnt der gør Yaku til en ren fornøjelse at strikke og hækle med. Yaku vil fremstå med en jævn maskedefinition og en ensartet og smuk overflade ved slutresultat. CaMaRose har her lavet et utroligt behageligt garn der er krads fri og derfor er ideel til børne- og babytøj, som du ovenikøbet kan vaske på uldprogram, med uldvaskemiddel, i vaskemaskinen, da det er superwash behandlet. Det er superwash behandlet efter nøje krav fra oeko-tex.

Garnet er lavet i 100% merino uld fra Peru og er designet i et samarbejde mellem spinderiet og CaMaRose hvilket gør garnet såvel som farverne unikke.

Når du køber Yaku kan du strikke med ekstra god samvittighed da den har en uovertruffen grøn profil. Den bliver produceret under hensyn til miljøet, dyrevelfærd og mennesker. Ulden til Yaku stammer fra en producent der henter 70% af energiforbrug fra en VESTAS mølle. Vandet fra produktionen bliver renset i rensningsanlæg og genanvendt derfor bliver det derved ikke udledt i naturen. Desuden har producenten plantet en træplantage der optager CO2 fra atmosfæren og bidrager i rensningsprocessen. Der bliver udelukkende brugt uld fra mulesingfri dyr af hensyn til dyrevelfærd, og alle deres produkter er oeko-tex certificeret. Desuden støtter spinderiet skoler, sundhedsvæsen og velgørenhed for på den måde at støtte deres ansatte, deres familier og det samfund det er en del af. CaMaRose har samarbejdet med producenten siden 2010 på baggrund af deres hensyntagen til miljø, bæredygtighed, dyrevelfærd og kvalitet.

Der ligger meget omtanke bag Yaku og det er vi sikre på at brugeren vil mærke.

Hvis du syntes om Yaku 1112 Koral vil du måske også kunne lide de andre garner fra CaMaRose som du finder her: Tynd Lamauld, Snefnug, Stjernestøv, Månestråle, Lamauld 1/2, Lama Tweed, Økologisk Sommeruld og Økologisk Hverdagsuld.

 

Yaku: et blødt, 4 trådet uldgarn bestående af 100% mulesing fri merino af høj kvalitet.
Løbelængden: 200m / 50g.
Strikkefasthed: Den anbefalede strikkefasthed er 28 m x 40 p.

Anbefalet pinde: 2,5-3 mm.

Vask: Da ulden er superwash behandlet kan du vaske den på Uldprogram, med uldvaskemiddel. Du må ikke vaske på mere end 30 grader og tøjet skal tørres fladt.

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Yaku 1112 Koral”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved