Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Viskestykke natur m/sort vævet mønster

DKK49,00

Lidt om Viskestykke natur m/sort vævet mønster

Viskestykke natur m/sort vævet mønster, der består af 100 % bomuld. Dejligt viskestykke, der pynter i køkkenet.

Viskestykke natur m/sort vævet mønster måler 50 cm i bredden og 70 cm i længden.

Kan vaskes ved 30 grader.

Lidt om Ib Laursen Denmark

Ib Laursen ApS er en familieejet virksomhed, som designer og sælger bolig- og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition. Produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning. 

I Tante Grøn CPH har vi valgt at sælge en række forskellige produkter, som passer ind i vores øvrige sortiment og som vi tror kunderne kan lide. God kvalitet til fornuftige priser.

Uanset om du er på udkig efter lækker inspiration til køkkenet eller flot tilbehør til dit look, vil du finde det her. Der er også fine plakater til hjemmets vægge og lækre punge til tasken, som sætter det perfekte præg på netop din livsstil.

Inspiration til hjemmet og dagligdagen kan komme mange steder fra. Vi har udvalgt nogle af de produkter, som vi synes er allerfinest, og som forhåbentlig også kan give dig inspiration til at få noget mere kulør på tilværelsen. Gå på opdagelse i udvalget af inspiration hos Tante Grøn CPH, hvor der er noget til ethvert behov.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til tæpperne eller andet. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvis du vil have syn for sagen og mærke viskestykket. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening.

Læs mere

Vægt 1.1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Viskestykke natur m/sort vævet mønster”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved