Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Vanilla Orange

Udsalg!

kr.42,00

Lidt om Vanilla fra Tante Grøn CPH

Vanilla Orange er en ny og spændende garn fra Tante Grøn CPH, der består af 90 % bomuld og 10 % cashmere. Kombinationen med bomuld og cashmere gør den fantastisk blød. Kan man ikke tåle uld er her et godt alternativ – Vanilla er blød og fuldstændig “kradsefri”. 

Vanilla Orange strikkes på pinde 3-3,5 og kan derfor gå ind og erstatte mange andre kvaliteter på samme pinde. 

Vanilla Orange findes i mange smukke farver, der giver et flot resultat. Vanilla kan også med fordel strikkes sammen med mange forskellige andre kvaliteter – eksempelvis Silk Mohair.

Der anbefales at vaske Vanilla i håndvask eller på uldprogram 30 grader med uldvaskemiddel.

Kvalitet: 90 % bomuld og 10 % cashmere

Vægt pr. nøgle: 50 gram

Løbelængde: 140 meter

Pindestørrelse: 3-3,5 mm

Strikkefasthed: 26 masker og 32 pinde = 10 x 10 cm

Anbefalet vask: Håndvask eller uldprogram 30 grader med uldvaskemiddel.

Strikkegarn og effektgarn til koldere og varmere dage

Hos Tante Grøn CPH finder du en masse skønt garn udover Vanilla Orange, der egner sig godt til både vinterstrik,  sommerstrik og alt midt imellem. Skal du strikke eller hækle et par fine strømper, har vi et bredt udvalg af lækkert og blødt strømpegarn i mange farver og varianter som f.eks: silke, mohair, kamgarn og uldgarn fra Hedgehog Fibres, Arwetta og Colourways. Vi har også effektgarn med glimmer i Paia fra Filcolana, som giver et ekstra tvist til strikketøjet. Vi har mange skønne bomuldsgarner, der egner sig godt til baby- og børnestrik, sommerstik og interiørstrik som håndklæder, viskestykker og grydelapper. Vi sælger også uldgarn og hørgarn, der kan bruges til at strikke en lækker sweater, vest eller bluse, som kan anvendes til de lune sommeraftener eller koldere vinderdage.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt 0,100 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vanilla Orange”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved