Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Tynn Silk Mohair Stålgrå 6707

DKK72,00

Tynn Silk Mohair Stålgrå fra Sandnes er en dejlig blød og lækker kvalitet silk mohair. Garnet er ideelt at til projekter som baby-, børne- eller voksenstrik. Den egner sig godt til at strikke sammen med andre kvaliteter, så som Sunday. Sandnes Garn Tynn Silk Mohair er kort sagt en tyndere silk mohair og findes også i en stærkere version, som hedder Silk Mohair.

Tynn Silk Mohair Stålgrå har en løbelængde på 210 m per 25 g og du kan bruge pindesstørelse 3-5. Denne mohair består af består af 57% mohair, 28% silke og 15% uld. Denne silk mohair har en strikkefasthed på 24-18 m på pinde 3-5, og kan vaske på uldprogram ved 30 grader. Her anbefaler vi at du bruge et uldvaskemiddel såsom, Eucalan.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr. Hvis ikke lige Bella garn er dette rette for dig, så har vi helt sikkert det rette garn for dig. Kontakt os her på siden, på telefon eller over email.

Hvis ikke lige Tynn Silk Mohair Stålgrå er dig så kan du se de andre Tynn Silk Mohair her.

Læs mere

 

Kvalitet: 57% mohair, 28% silke og 15% uld

Løbelængde/Yardage: 210 m pr. 25 g

Pinde /Needles: 3 – 5 mm

Strikkefasthed/Gauge: 23 – 18 masker lig med 10 cm i bredden.

Vask: Kan vaske på uldprogram ved 30 grader.

Vægt 0.025 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tynn Silk Mohair Stålgrå 6707”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved