Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Tunesisk hækling til de mindste

kr.50,00

Lidt om Tunesisk hækling til de mindste:

Stine Hoelgaard har arbejdet på bogen mellem andre opgaver gennem et par år. Drømmen var at lave nogle enkle, let tilgængelige “grundopskrifter”, som læseren selv let kan hakke efter eller ændre lidt på. Jeg synes helt bestemt at opgaven er fuldført 🙂 tunesisk hækling til de mindste er den første bog af sin slags.

Den første bog, hvor det kun er opskrifter til familiens mindste. 14 enkle designs til piger og drenge, gradueret i str. 6 (12) 18 (24) mdr. Lækre tykke og tynde trøjer til ude og inde. En skøn vest, som kan bruges til det hele, også som ulden undertrøje på de koldeste dage.  Bluse med et flot grafisk mønster eller striber, som kan knappes op i de forreste raglansømme, så de nemt kan trækkes over de små hoveder. Bloomers (små shorts) med striber eller bobler, smækbukser med korte ben, 2 fine kraver, en klassisk djævlehue og en farverig bold.

Stine Hoelgaard har efterfølgende udsendt rettelser og tips til bogen Tunesisk hækling for de mindste – dem kan du finde her.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana I Tante Grøn CPH

Vi har et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra Isager, Sunday fra Sandnes GarnArwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight 0,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tunesisk hækling til de mindste”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved