Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Tro, håb og kærlighed af Annette Danielsen

kr.170,00

Hæftet Tro, håb og kærlighed kan bestilles fra onsdag d. 8. december 2021

Forlaget skriver om hæftet Tro, håb og kærlighed:

TRO, HÅB OG KÆRLIGHED indeholder 9 modeller til kvinder. Trøjerne er udviklet i 5 størrelser og designet i garn fra Isager. Her er åbne, lukkede, korte og en enkelt lang model. Nogle er strikket på tynde pinde, andre på tykke pinde. Sværhedsgraden er varieret, men opskrifterne er gennemarbejdet og udførlig beskrevet, så alle kan være med.

Jeg har ladet mig inspirere af finurlige figurer skabt af Else Frøsig. Ved første møde med figurerne, tænkte jeg: Dem må jeg strikke. Men først langt henne i processen kom titlen Tro, håb og kærlighed på plads – og dermed også navnene på trøjerne.

Lidt om forfatteren:

Tæt på Ækvator af Annette Danielsen er en meget produktiv forfatter, som ofte i designprocessen er styret af  en rød tråd – enten fra en titel eller fra et tema.

Annette Danielsen har flere end 50 udgivelser i bagagen og er en flittig designer i design til strikketøj, samtidig er hun god til at formidle sit design via bøger mm. Hendes udgivelser er inspirerende, farverige og nemme at gå til, og med dem har hun i mange år inspireret strikkeverdenen.  Annette Danielsen bevæger sig inden for en bred vifte af strikketøj, som bl.a. omfatter hatte og trøjer med garnrester samt tøj, der er inspireret af H.C. Andersens eventyr. Annette Danielsen inspireres meget af temaer som vestenvinden, som nævnt H.C. Andersens eventyr, steder og meget mere, hvilket ofte kan ses af titlerne på hendes udgivelser. Det er en fornøjelse at læse om de historier, der ligger til grund for de mange designs.

Du kan finde alle garnkvaliteter anvendt i bogen i TanteGrønCPH.

Vægt 0,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tro, håb og kærlighed af Annette Danielsen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved