Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Traditions Revisited

kr.299,00

Lidt om Traditions Revisited af Aleks Byrd:

 

For et lille land ved Østersøen overgår Estlands tradition og kærlighed til kunsthåndværk dets størrelse. Estisk strikning handler om teknikker, udsmykning og regionalitet. Hver strik fortæller en historie om strikkeren og hvor de bor. Aleks Byrds bog Traditions Revisited – Modern Estonian Knits er en introduktion til estisk strik og er traditionelt inspireret.

Traditions Revisited indeholder 19 mønstre, lige fra vanter til trøjer, der passer perfekt sammen med moderne strikkestile.

Aleks Byrd – hvis rødder er i Estland, Canada og USA – er en strikdesigner med base i Bath, Storbritannien. Ud over strikdesign arbejder hun som illustrator og underviser i estiske strikketeknikker over hele verden. I hendes designs mødes tradition og Aleks egen grafiske stil. Med sin bog ønsker Aleks at gøre traditionelle estiske teknikker tilgængelige for alle. Samtidig bygger hun bro mellem estiske strikkere og det internationale strikkemiljø.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl. Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online
Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Traditions Revisited”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved