Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

TÆT PÅ ÆKVATOR af Annette Danielsen

DKK275,00

En bog der kombinerer strik med tropisk klima

Strikkebogen TÆT PÅ ÆKVATOR af Annette Danielsen indeholder 17 strikmodeller i str. S(M)L(XL)XXL til kvinder og er blevet til efter inspiration fra Bali.

Hvad siger forfatteren:

“Inspirationen til modellerne i strikkebogen TÆT PÅ ÆKVATOR har jeg fået på mine rejser til eksotiske Bali, men strikdesignet er stadig dansk.

Jeg har prøvet at fordele sol og vind lige, så der både er korte og lange, smalle og brede, lukkede og åbne modeller … alle med øje for god pasform i de fem størrelser.

Nogle modeller er strikket oppefra, andre nedefra, og en enkelt er strikket ”sidelæns”. Jeg har brugt forskellige strikketeknikker og forskellige garnkvaliteter fra Isager.

Når jeg designer, har jeg fokus på, at strik skal være fornøjeligt, hyggeligt, lidt udfordrende, men med beskrivelser, der følger dig helt til dørs.”

Drøm dig med til Bali – maske for maske.

Du kan finde alle garnkvaliteter anvendt i bogen i TanteGrønCPH.

Lidt om forfatteren:

Tæt på Ækvator af Annette Danielsen er en meget produktiv forfatter, som ofte i designprocessen er styret af  en rød tråd – enten fra en titel eller fra et tema. Denne gang er det inspiration fra Bali.

Annette Danielsen har flere end 50 udgivelser i bagagen og er en flittig designer i design til strikketøj, samtidig er hun god til at formidle sit design via bøger mm. Hendes udgivelser er inspirerende, farverige og nemme at gå til, og med dem har hun i mange år inspireret strikkeverdenen.  Annette Danielsen bevæger sig inden for en bred vifte af strikketøj, som bl.a. omfatter hatte og trøjer med garnrester samt tøj, der er inspireret af H.C. Andersens eventyr. Annette Danielsen inspireres meget af temaer som vestenvinden, som nævnt H.C. Andersens eventyr, steder og meget mere, hvilket ofte kan ses af titlerne på hendes udgivelser. Det er en fornøjelse at læse om de historier, der ligger til grund for de mange designs.

Læs mere
Vægt 0.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TÆT PÅ ÆKVATOR af Annette Danielsen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved