Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Sværmeri af Annette Danielsen

kr.180,00

Sværmeri af Annette Danielsen kan bestilles fra den 13. marts 2023.

 

Kan forudbestilles her!

Sværmeri af Annette Danielsen indeholder opskrifter til 9 forårsmodeller til kvinder.
Inspirationen er farver og mønstre fra danske sommerfugle, sværmere og guldsmede.
En del af modellerne er med korte ærmer, men der er også et par af trøjerne som har lange eller trekvarte ærmer – passende til forårsdage med sværmeri.
Alle modeller er strikket med hyggelige teknikker og fine finesser for øje.
Garnmaterialet er fra Isager, og materialet er en blanding af bomuld, hør og tynd uld.
Jeg håber, at du vil opleve glæden ved hændernes gentagne bevægelser, der skaber din næste striktrøje.

Lidt om forfatteren:

Tæt på Ækvator af Annette Danielsen er en meget produktiv forfatter, som ofte i designprocessen er styret af  en rød tråd – enten fra en titel eller fra et tema.

Annette Danielsen har flere end 50 udgivelser i bagagen og er en flittig designer i design til strikketøj, samtidig er hun god til at formidle sit design via bøger mm. Hendes udgivelser er inspirerende, farverige og nemme at gå til, og med dem har hun i mange år inspireret strikkeverdenen.  Annette Danielsen bevæger sig inden for en bred vifte af strikketøj, som bl.a. omfatter hatte og trøjer med garnrester samt tøj, der er inspireret af H.C. Andersens eventyr. Annette Danielsen inspireres meget af temaer som vestenvinden, som nævnt H.C. Andersens eventyr, steder og meget mere, hvilket ofte kan ses af titlerne på hendes udgivelser. Det er en fornøjelse at læse om de historier, der ligger til grund for de mange designs.

Du kan finde alle garnkvaliteter anvendt i bogen i TanteGrønCPH.

Hos Tante Grøn CPH får du gode råd og vejledning sammen med din strikkeopskrift

En strikkeopskrift er en opskrift, som indeholder den information du skal bruge til at opnå det bedste resultat. Når du bestiller en af vores mange opskrifter, står vi inde for at opskriften er korrekt og fører dig frem til et færdigt produkt. De fleste strikkeentusiaster kan nikke genkendende til, at det kan være svært at vælge de rette farver. Vi vejleder gerne om valg af farver og kvaliteter i forhold til den enkelte strikkeopskrift og hækleopskrift.

Strikkeopskrifter og hækleopskrifter er som udgangspunkt kun vejledende, da strikkestil og strikkefasthed kan have en vis betydning i forhold til garnforbrug. Som udgangspunkt bør du følge de oplyste vejledninger omkring valg af størrelse strikkepinde og overholde strikkefastheden. Jo mere nøjagtigt du følger opskriften, desto bedre resultat vil du kunne opnå.

Vægt 0,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sværmeri af Annette Danielsen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved