Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Stripes af Veera Välimäki

kr.110,00

Lidt om Strikkebogen Stripes af Veera Välimäki fra forlaget Laine 

Denne bog er på engelsk!

Veera Välimäki har altid været fascineret af at lege med farver og designs. I strikkebogen Stripes inspirere hun til at starte sin egen rejse ind i stribernes verden. Bogen indeholder 20 strikkeopskrifter til bl.a. sweatre, cardigans og sjaler, samt en afslappet kjole, en hue og dit nye par yndlingssokker. Bogen og dens designs er et nyt eksempel på nutidig, nordisk strik og er fyldt med rolig tidløs design. 

Veera Välimäki er en af de førende strikkedesignere i verden. Hendes designs er præget af simple, rene linjer og moderne detaljer. Stripes er hendes tredje strikkebog. 

Strikkebogen Stripes indeholder:

  • 200 sider
  • 20 strikkeopskrifter (6 sweatre, 3 cardigans, 1 kjole, 8 sjaler, 1 par strømper, 1 hue)
  • Opskrifter til strikkere på alle niveauer

Lidt om Tante Grøn CPH

Stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana I Tante Grøn CPH

Vi har et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt 0,4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stripes af Veera Välimäki”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved