Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Knitted Kalevala

kr.300,00

Lidt om Knitted Kalevala af Jenna Kostet:

 

Knitted Kalevala indeholder 18 strikkeopskrifter inspireret af Kalevala.

Hvordan ser strikket folkedigtning ud? Hvordan kan en sweater både være en beklædningsgenstand og en historie?

Knitted Kalevala af Jenna Kostet indeholder 18 strikkeopskrifter – trøjer, cardigans og tilbehør – inspireret af Kalevala. Kalevala betragtes som et nationalt epos i Finland og rummer gamle digte fulde af baltisk-finsk mytologi, gamle symboler, mytiske væsner og natur. Disse såvel som andre finske, karelske, skandinaviske og baltiske påvirkninger kan ses i designets dekorative farvemønstre. De er også et skønt alternativ til de populære islandske trøjer.

Alle designs er strikket i ét stykke, og farveværket bruger kun to farver på samme tid, hvilket gør dem tilgængelige for alle niveauer af strikkere. Mønstrene bruger en række lettere og tungere garner og inkluderer flere muligheder for passende garner.

Jenna Kostet er en forfatter og en strikdesigner kendt for fortryllende mønstre, såvel som en udgivet forfatter til adskillige historiske romaner og børnebøger i Finland.

Her er et link til et interview med Jenna Kostet her.

Lidt om Tante Grøn CPH

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl. Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt 0,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Knitted Kalevala”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved