Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Strik Så Det Synger

kr.275,00

STRIK SÅ DET SYNGER UDKOMMER DEN 21. AUGUST 2020. FORUDBESTIL I DAG. 

Strik Så Det Synger af Annette Danielsen er en sjov og anderledes strikkebog, hvor du simpelthen kan synge dig igennem hendes strikkebog med velkendte danske klassikere som ‘Livstræet’ og ‘I Skovens Dybe Stille Ro’. Du får intet mindre end 16 strikmodeller, hvor som hun selv beskriver det, at der er lidt af hvert til fem størrelser til kvinder. Du kan se frem til både trøjer, bluser, åbne og lukkede modeller såvel som lange og korte typer. Og endda en kjole.

Du kan også glæde dig til forskellige strikketeknikker inspireret af nordisk design, som alle sammen er udviklet til garn fra Isager. Hos Tante Grøn CPH finder du et stort udvalg af Isager garn, heriblandt Isager Highland Wool, Silk Mohair og Alpaca 2 , som passer til de forskellige strikkemodeller i Annette Danielsens bog.

Du kan allerede nu forudbestille bogen, så du er én af de første, der har bogen når den udkommer den 21. august 2020. Vi giver dig besked, så snart den er klar til afsendelse eller afhentning til dig.

Om Forfatteren

Annette Danielsens store passion er strik og har udgivet mange strikkebøger i tidens løb. Hun har også længe haft idéen til denne strikkebog, ja, mange år før at DR1 begyndte at sende morgensang d. 17. marts 2020, selvom man godt kunne tro, at inspirationen kom derfra. Mange af sangene fra ‘Strik Så Det Synger’ har en helt særlig plads hos hende. Ønsker du at se hendes udvalg af bøger, kan du hoppe ind på hendes hjemmeside AnnetteD.dk eller hendes Facebookside AnnetteD.

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strik Så Det Synger”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved