Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Stjernestøv 8006 Bronze

Udsalg!

kr.59,00

Lidt om garnet:

Med Stjernestøv 8006 Bronze fra CaMaRose får du et garn i topkvalitet. Det er et utroligt blødt og let garn, desuden er det også et meget luftigt og fyldigt. Det er spundet i en kombination af 48% Super fin Alpaca, 8% Merinould, 21%Polyamid(glimmer) og 23% Polyester. Stjernestøv kommer fra et Italiensk familieejet spinderi og er produceret, som med alt garn fra CaMaRose, under hensyn til miljøet, bæredygtighed, dyrevelfærd og det vil sige at Stjernestøv selvfølgelig er mulesing fri.

Stjernestøv er et sammensat garn med en kerne af glimmer med merino og Alpaca blæst ind i som sammen bridrager til et stærkt men utrolig blødt garn. Stjernestøv er selvfølgelig et eksklusivt garn fra CaMaRose.

Stjernestøv 8006 Bronze er perfekt til tidens trend med oversize trøjer og diverse design og kan strikkes med store pinde i alle de skønne farver med glimmereffekt. Du kan f.eks. strikke med Stjernestøv til kanterne eller til striberne på en sweater. Stjernestøv kommer i 16 forskellige farver og kan f.eks. kombineres med Snefnug fra CaMaRose.

Læs mere

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stjernestøv 8006 Bronze”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved