Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Sock Zarzamora 863

DKK159,00

Hvad er Sock fra Malabrigo?

Sock Zarzamora 863 i 100% Superwash Merinould er et blødt og let strømpegarn i en flot række af ens- samt blandede farver. Garnet er spundet af Malabrigo’s luksuriøse merino uld og er behandlet for at gøre det vaskbart i maskine ved koldt vand. Sock Zarzamora 863 er bestemt lækkert for fødderne, og er også en særlig favorit til sjaler og tørklæder. Garnet egner sig fantastisk til blonder, sjaler, tørklæder, tøj, baby- og børneartikler, handsker og selvfølgelig sokker.

Malabrigo farver selv sine ganer i små partier, hvorfor det er vigtigt at du sørger for at købe nok til det du skal lave for at sikre samme indfarvning. Der vil dog altid kunne forekomme variationer i farvespil fra bundt til bundt da garnet er håndfarvet.

Hvis du kan lide Sock Zarzamora 863 fra Malabrigo, så skulle du også tage et kig på et par andre garner der minder om. Du vil måske synes om Hedgehog Sock Yarn og Colourways fra Tante Grøn CPH. Du kan også gå på opdagelse på Malabrigo’s side.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Materiale: 100% Superwash Merinould
Vægt/Længde: 100 g =  402 m.
Strikkefasthed:  32 masker på 10 cm.
Vejledende pindestørrelser: 2,5 – 3,5 mm.
Anbefalet Vaskeanvisning: Vask i maskine på uldprogram, kold vand, lav centrifuge. Tørres fladt. Brug uldvaskemiddel.

Vægt 0.100 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sock Zarzamora 863”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

Tilmeld Nyhedsbrev

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved