Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Snefnug Sort 7325

DKK72,00

Ikke på lager

Snefnug Sort 7325 fra Camarose er et super blødt, let, luftigt og fyldigt garn som udelukkende består af naturmaterialer i en ekstra lækker kombination af 55% Baby alpaca, 10% ekstra fin Merinould og 35% Bomuld. SNEFNUG er sammensat af en bomuldstube som kerne hvori en fin og sirlig blanding af merino og babyalpaca er blæst ind, tilsammen giver det et stærk og samtidigt super blødt og eksklusivt garn.

SNEFNUG er velegnet til baby- og børnestrik samt til tidens trend med oversize strikdesign på store pinde til voksne både som sweatre, cardigans, halstørklæder og huer. Med de 32 smukke farver i SNEFNUG er der rig mulighed for at sammensætte lige dit farveudtryk.

Den anbefalede pindestørrelse er 4.0 -6.0 mm og den vejledende strikkefasthed er 12-16 m pr 10 cm og ca. 24 p i højden. Løbelængden er 110 m pr nøgle af 50 gram.

Det anbefales at HÅNDVASKE det færdige arbejde, med uldvaskemiddel og lade det ligge tørre fladt.

Ved vask i maskinen, kan det færdige arbejde krympe op til 7%, men vil give sig igen i brug. Det anbefales at strikke ribkanter lidt fast og en anelse smallere da disse ligeledes giver sig i brug.

Vi har et stort udvalg, og kan hurtigt få farverne hjem til dig, hvis de skulle være udsolgt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt.

Tante Grøn CPH udvider løbende garn sortimentet med nye versioner af vores garner. Fandt du ikke den rigtige garn kvalitet har vi altid flere substituter at vælge i mellem. Det kan være svært at vælge netop den rigtige farve, så tag dig god tid og spørg os endelig til råds. Hvis Snefnug Sort farven ikke lige er dig, så kan du se de andre Snefnug farver her.

Kvalitet: Snefnug Snehvid består af 55% Baby alpaca, 10% ekstra fin Merinould og 35% Bomuld

Løbelængde/Yardage: 110 m pr. 50 g/120 yards per 50 g

Pinde /Needles: 4 -6 mm

Strikkefasthed/Gauge: 12 – 16 masker x 24 pinde

Vask: Det anbefales at vaske det færdige arbejde i hånden med uldvaskemiddel

Vægt 0.05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Snefnug Sort 7325”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

Tilmeld Nyhedsbrev

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved