Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Silkeblomst XL Natur 0080

Udsalg!

kr.49,00

Silkeblomst XL Natur er endnu et eksklusivt garn fra Tante Grøn CPH. Det er blødt og fnuglet og er spundet i 30% silke og 70% mohair. Mohair garn er en del af tidens trend og du kan bruge Silkeblomst XL til mange af tidens design. F.eks til en Kumulus bluse fra Petite Knit, eller andre designs med samme strikkefasthed. Silkeblomst XL Natur strikkes også i flere Tante Grøn CPH designs. F. Eks Vest med Bobler, Oda og Nora. Silkeblomst XL Natur mohairgarn yder det strikkede design en smuk fylde og dejlig blødhed samtidig med en elegant lethed.
Garnet har en løbelængde på 75 m pr. 25 gram og hvis du strikker med 1 tråd anbefaler vi at du bruger pinde 4 mm. Med 2 tråde kan du strikke en mere chunky sweater. Hvis du skal strikke en sweater i f.eks. størrelse medium anbefaler at bruger ca. 10-12 nøgler a 25 gram. Strikkefastheden er 20 m og 22 pinde på 10 x 10 cm og pinde 4 1/2

Hvis du kan lide Silkeblomst XL Natur fra Tante Grøn CPH, vil du måske også synes om vores andre eksklusive garner som f.eks. Silkeblomst, Bøllefrø, Bio Blomsterfrø, Blomsterfrø, Havblik, Print, Tweed og Colourways.

Materiale: 30% Silke og 70% Mohair
Vægt/Løbelængde: 25 gram / 75m
Anbefalet Pindestr: 4 – 4½ mm
Strikkefasthed: 20m og 22 pinde på 10x 10 cm
Vejledende Vaskeanvisning: Vask med uldvaskemiddel på lave grader. Tør fladt.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning, så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Vægt 0,025 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silkeblomst XL Natur 0080”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved