Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Shoulder bag La promenade – Tulip Pink

kr.799,00

Shoulder bag La promenade – Tulip Pink – En Skøn og Æstetisk Flot Skuldertaske

Shoulder bag La promenade – Tulip Pink er en croissantbrun skuldertaske med to forskellige, aftagelige hanke: en justerbar læderrem og en gylden kæde-rem. Det er op til dig: Gå efter et afslappet, afslappet eller et super chic look? Shoulder bag La promenade – Tulip Pink er lavet af vegansk læder af høj kvalitet, og den har en ægte ruskindsklap. Foret er lavet af et cool & chic stribet bomuldsstof og den gyldne lynlås på indersiden er fra YKK. Skuldertasken har to rum. Med hver taske kommer en stribet støvpose til opbevaring.

Pleje og vaskeanvisning: Shoulder bag La promenade – Tulip Pink.
Du kan nemt rense skuldertasken med en våd klud. Brug kun vand.
Du skal IKKE vaske den i vaskemaskinen.

Hvis du kan lide Skuldertaske fra Sticky Sis så skulle du også tage et kig på de andre flotte produkter.

Størrelse: 21 x 6 x 14,5 cm

Find din nye taske til strikketøj og andre lejligheder

Noget der også fylder en del i vores lille univers er tasker. Tasker er udover at være enormt praktiske også rigtig fint tilbehør, der sætter prikken over i’ét på dit look. Vi har fundet tasker til enhver lejlighed, så du både har tasken der passer til opbevaring af dit strikketøj og garn, men også det store net, hvor du kan fylde godt op med sager til dagens gøremål. Prøv eksempelvis en af vores fine Muud strikketasker eller garntasker i læder, der emmer af æstetik og funktionalitet.

Få leveret strikketilbehør og andet livsstildesign lige til døren

Vi har hurtig og effektiv levering hos Tante Grøn CPH og sørger for at dine pakker kommer sikkert og godt frem, uanset om du skal have en af vores hævekurve til bagning, Muud strikketasker, plakater til hjemmet eller hårpynt. Har du spørgsmål eller har vi ikke en bestemt farve fra Pico, skal du ikke tøve med at kontakte os, så ser vi, hvordan vi kan hjælpe dig bedst mulig.

Vægt 0,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shoulder bag La promenade – Tulip Pink”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved