Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Selma Pink/Rosa 01

DKK69,50

Hvad er Selma by Permin?

Selma Pink/Rosa 01 fra Permin er et naturligt håndfarvet strømpegarn i skønne og naturlige farver. Det er spundet i 75% Superwash uld og 25 % Polyamid og er desuden farvet med OEKO-TEX®. Det er i klassisk uld, farvet i Tyrkiet. Så er feddene i nogle skønne flerfarvede nuancer.

Materiale: 75% Superwash uld & 25% polyamid
Vægt / Længde: 50g = ca. 210m
Vejledende Strikkefasthed: 28 m x 40 p på p 3
Anbefalet vaskeanvisning: 30 grader skånevask med f.eks. Eucalan uldvaskemiddel.

Hvad kan jeg bruge Selma by Permin til?

Du kan f.eks. bruge garnet til sjalerne fra Stephen West, børnetrøjer og børnejakker eller du kan også brug Selma som medløber tråd til PetiteKnit designs. Selma giver et smukt flerfarvet resultat og fnuglet mohair look hvis du kombinerer det med et mohair garn fra f.eks. Isager, Tante Grøn CPH, Filcolana med garnerne SilkeblomstSilke Mohair og Tilia. Selma by Permin er et ideelt strømpegarn, til store som små. Vi anbefaler, hvis du strikker sokker til voksne, at du bruger 2 fed til et par.

Selma by Permin er selvfølgelig mulesingfri og du kan derfor købe Selma som således lever op til kravene om dyrevelfærd. Selma bliver solgt i fed og du skal derfor selv spinde det til et nøgle. Har du ikke ekstra hænder derhjemme til at holde feddet når du spinder til et nøgle, kan du vinde garnet til en nøgle nede i butikken, Tante Grøn CPH, på Christian Winthers Vej på Frederiksberg.

Hvis du kan lide Selma Pink/Rosa 01 så vil du måske også synes om de andre skønne garner fra Permin, som f.eks: Bella og Alice.

Hvad er OEKO-TEX®?

At garnet er STANDARD 100 OEKO-TEX® certificeret betyder at du har en garanti for at garnet bliver produceret under bæredygtige forhold og bagefter bliver testet fri for over 300 miljø- og sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. STANDARD 100 fra OEKO-TEX® er den førende i verden indenfor certificering af tekstiler og deres krav spænder langt bredere end f.eks. reglerne i Danmark og EU. Det betyder at du kan vide dig ekstra sikker hvis du shopper med en dagsorden hvor klima og økologi vægter højst.

 

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr. Hvis ikke Selma garn er dette rette for dig, så har vi helt sikkert det rette garn for dig. Selma garn fra Permin findes i et væld af flotte farver, og nedenunder kan du se de farver vi har hentet hjem.

Læs mere
Vægt 0.05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Selma Pink/Rosa 01”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved