Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Selma Pink/Rosa 01

Sale!

Original price was: kr.69,50.Current price is: kr.59,00.

Hvad er Selma by Permin?

Selma Pink/Rosa 01 fra Permin er et naturligt håndfarvet strømpegarn i skønne og naturlige farver. Det er spundet i 75% Superwash uld og 25 % Polyamid og er desuden farvet med OEKO-TEX®. Det er i klassisk uld, farvet i Tyrkiet. Så er feddene i nogle skønne flerfarvede nuancer.

Materiale: 75% Superwash uld & 25% polyamid
Vægt / Længde: 50g = ca. 210m
Vejledende Strikkefasthed: 28 m x 40 p på p 3
Anbefalet vaskeanvisning: 30 grader skånevask med f.eks. Eucalan uldvaskemiddel.

Hvad kan jeg bruge Selma by Permin til?

Du kan f.eks. bruge garnet til sjalerne fra Stephen West, børnetrøjer og børnejakker eller du kan også brug Selma som medløber tråd til PetiteKnit designs. Selma giver et smukt flerfarvet resultat og fnuglet mohair look hvis du kombinerer det med et mohair garn fra f.eks. Isager, Tante Grøn CPH, Filcolana med garnerne SilkeblomstSilke Mohair og Tilia. Selma by Permin er et ideelt strømpegarn, til store som små. Vi anbefaler, hvis du strikker sokker til voksne, at du bruger 2 fed til et par.

Selma by Permin er selvfølgelig mulesingfri og du kan derfor købe Selma som således lever op til kravene om dyrevelfærd. Selma bliver solgt i fed og du skal derfor selv spinde det til et nøgle. Har du ikke ekstra hænder derhjemme til at holde feddet når du spinder til et nøgle, kan du vinde garnet til en nøgle nede i butikken, Tante Grøn CPH, på Christian Winthers Vej på Frederiksberg.

Hvis du kan lide Selma Pink/Rosa 01 så vil du måske også synes om de andre skønne garner fra Permin, som f.eks: Bella og Alice.

Læs mere
Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Selma Pink/Rosa 01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved