Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Rund Hævekurv – Mellem

kr.119,00

Om Hævekurv til Bagning:

Rund hævekurv af lysepeddigrør er perfekt til bagning af brød. Hævekurven giver brødet er flot mønster på overfladen.

Udover at kunne blive brugt til bagning, kan kurven med fordel også bruges som brødkurv ved morgenbordet. Grundet de fine lyse peddigrør, som hævekurven er lavet i, kan den også bruges til opbevaring eller som dekoration i hjemmet. Opbevar dine yndlings garnnøgler her i og sæt den ved siden af sofaen, eller

Hvis du syntes om Rund Hævekurv vil du måske også kunne lide de andre hævekurve fra samme mærke. Vi har et udvalg af forskellige former af samme kvalitet, som du kan finde ved at klikke her.

Materiale: Lyse peddigrør

Størrelse på kurv: Diameter på 25 cm

Fremgangsmåde: 

Hævekurven drysses grundigt med mel, inden brødet lægges i til bagning. Dette forhindre dejen i at hænge fast til kurvens sider.

Når kurven er dækket i mel, fyldes dejen i til 2. hævning. Dejen trykkes godt ned i kurven for at give brødet et tydeligere og flottere mønster.

Når dejen er færdighævet, vendes den ud på en bageplade, og bages i følge brødets opskrift.

Du kan til fordel sagtens have både en rund og en aflang kurv, da disse kan være på én bageplade til bagning på samme tid.

Kurven tåler ikke ovn eller mikroovn. Efter hver brug skal kurven rengøres, hvilket kan gøre med en børste eller hårdt opvredet klud.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rund Hævekurv – Mellem”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved