Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Dagny Rose w/Gold Lurex strikketaske 304- 741

kr.549,00

Rose w/Gold Lurex strikketaske fra Dagny

Rose w/Gold Lurex strikketaske er den ultimative strikketaske anno 2022. Taskerne er produceret af genbrugs- og restmaterialer fra modebranchen. De enkelte kollektioner laves i små portioner og er derfor aldrig de samme. Tasken har foer samt en indvendig lomme og kan bæres på skulderen. Kendtegnet for denne kollektion er glimmer på overfladen, som en del af mønsteret – giver et interessant og i øjnefaldene look.

Rose w/Gold Lurex strikketaske måler:
Bredde ca. 46 cm
Højde: ca. 50 cm
Dybde ca. 8-10 cm.

Find din nye taske til strikketøj og andre lejligheder

Noget der også fylder en del i vores lille univers er tasker. Tasker er udover at være enormt praktiske også rigtig fint tilbehør, der sætter prikken over i’ét på dit look. Vi har fundet tasker til enhver lejlighed, så du både har tasken der passer til opbevaring af dit strikketøj og garn, men også det store net, hvor du kan fylde godt op med sager til dagens gøremål. Prøv eksempelvis en af vores fine Muud strikketasker eller garntasker i læder, der emmer af æstetik og funktionalitet.

Få leveret strikketilbehør og andet livsstildesign lige til døren

Vi har hurtig og effektiv levering hos Tante Grøn CPH og sørger for at dine pakker kommer sikkert og godt frem, uanset om du skal have en af vores hævekurve til bagning, Muud strikketasker, plakater til hjemmet eller hårpynt. Har du spørgsmål eller har vi ikke en bestemt farve fra Pico, skal du ikke tøve med at kontakte os, så ser vi, hvordan vi kan hjælpe dig bedst mulig.

Vægt ,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dagny Rose w/Gold Lurex strikketaske 304- 741”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved