Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

RELOVE&Roses Projekttasker

kr.499,00kr.749,00

Om Taskerne

Disse fine projekttasker fra RELOVE&Roses er et must at have til strikkeren, som gerne vil have strikketøjet med på farten. De fine tasker er lavet af den fineste kvalitet af et firma, som har stor fokus på Fairtraide. Projektaskerne fåes i to størrelser:

  • Lotus bag er 40 x 40 x 20 cm. Lotus bag er den store udgave af de to varianter
  • Luna bag er 28 x 28 x 10 cm. Luna bag er den lille udgave af de to varianter

De lækre projekttasker fra RELOVE&Roses er syet af quiltede indiske vintage crepesilke sarier, med bomuldsfoer. I taskerne er der indvendige lommer; 4 små i den ene side og 2 større i den anden side. Da taskerne er syet af vintage sarier, kan der være spor af brug, men det kan blot ses som et tegn på kærlighed fra den tidligere ejer af sarien

Om RELOVE&Roses

RELOVE&Roses er grundlagt af designeren Mia Staunsager, som altid har været glad for genbrug; Og et genbrugsfund var netop begyndelsen for RELOVE&Roses. Det hele startede med en kimono, som Mia fandt i en genbrug. En kimono i det smukkeste silke, som hun syede om til farverige, feminine hårbånd. Et hårbånd blev til flere – og hårbånd blev til tasker, makeup-punge, hårelastikker og atter flere redesigns. RELOVE&Roses er nu en virksomhed som genskaber og forvandler indiske sarier og andre vintage-tekstiler til moderne, bæredygtigt tøj og accessories i respekt for materialerne og dets historie.

Læs mere om RELOVE&Roses her

RELOVE&Roses Tasker

, , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RELOVE&Roses Projekttasker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved