Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Portuguese Knitting

DKK175,00

Portuguese Knitting af Rosa Pomar tager dig med på en historisk rejse til Portugal, hvor du får en bid af den portugisiske strikkearv og mere til. Bogen indeholder 20 inspirerende strikkeprojekter, der spænder fra alt fra sokker og sjaler til hatte og grydelapper.

Den portugisiske teknik adskiller sig fra den mere klassiske strik. Det gør den på den måde, hvorpå at ulden holdes på. Det kan enten gøres ved at garnet bliver kørt gennem en speciel strikkepind fastsat til strikkerens tøj eller looped omkring halsen og over en finger. For den gængse strikker, vil det nok lyde ret specielt. Det kan dog være rigtig god inspiration til at lære nye metoder og teknikker, som tager dit strik til nye højder.

Bogen giver dig indblik i den portugiske historie, strik i Portugal, men har også fokus på konkrete teknikker. Som hun selv skriver, kan både nybegynderen og den mere erfarne strikker være med. Til sidst i bogen er der flere konkrete designs, som hænger sammen med nogle af de udvalgte portugiske teknikker i bogen. ‘Portuguese Knitting’ er oversat fra portugisisk til engelsk.

Om forfatteren

Rosa Pomar har strikket siden hun var blot syv år gammel og har ikke lagt strikketøjet ned siden. Hun er meget fascineret af historien og udviklingen af den portugiske strikkekultur, hvilket også skinner igennem i ‘Portuguese Knitting’. Ønsker du at læse mere om forfatteren, hendes teknikker eller se hendes designs, kan du besøge hendes hjemmeside lige her. 

Du kan også lade dig inspirere af nogle af vores andre bøger. De indeholder masser af gode strikkeopskrifter, fortællinger og inspiration fra velkendte strikkedesignere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Portuguese Knitting”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

Tilmeld Nyhedsbrev

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved