Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Petit Noël No. 11

kr.139,00

Ikke på lager

De flotte Petit Noël No. 11 er for os blevet synonym med julepynten i december med deres flotte unikke look. Petit Noël No. 11 er en lille nissedreng, der spiser nissegrød. De flotte nisser er grundigt formet i hænderne og er efterfølgende håndmalet. Det betyder at hver nisse er unik og det giver dem et dejligt individuelt udtryk. De passer rigtig godt ind i enhver vindueskarm eller ovenpå kaminen. Hvis du er på udgik efter dit eget udtryk i Julepynten så vælg den helt rigtige nisse hos os. Med deres drilske attitude kan man ikke vide sig sikker på hvad de kan finde på når du kigger væk. Find flere nissesager og Julepynt her. Nisserne er efterhånden blevet lidt af et samleobjekt. 

Nisserne er lavet af Polyresin.

Det er gode gaver til voksne og børn – der er ideer på denne side til både adventsgaver og julegaver. Når juletræet skal pyntes, har vi fundet de yndigste rosa og bordeaux engletrompeter til julepynt. Her på siden De Gode Julesager, er der både perle pynt, glimmer og guldstøv på de elegante velour trompeter. En lille fugl på træet er også en fin detalje.

De morsomme hæklespil og strikkespil er beregnet til selskabslege – har i afslutningshygge i strikkeklubben, så er det et ret så morsomt indslag. Men husk lige at se på garnsiden også, hvis dine gaver i år skal være hjemmelavede.  På bogsiden er der ligeledes nye bøger til jer, der elsker en god bog.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Noël No. 11”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved