Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Pernilla Isabella (melange) 820

DKK41,00

Lidt om Pernilla Isabella (melange) 820

Pernilla Isabella (melange/meleret) fra Filcolana er et 3 trådet uldgarn spundet fra det samme garn som Peruvian Highland Wool. Uldgarnet er særligt anvendeligt til de samme hækle og strikke opskrifter som Peruvian Highland Wool også anvendes til. Pernilla adskiller sig dog klart fra Peruvian Highland Wool ved at være kamgarnsspundet, hvilket betyder at det er spundet af lange uldfibre. Disse strækkes og kæmmes, så uldfibre fjernes, og derved bliver de lange fibre lagt parallelt. Det gør at tråden ved spinding bliver fast, og gør garnet meget slidstærkt. Kamgarn er unik da det får trådene til at ses tydeligere, og derved træder dit mønster tydeligere frem.

Pernilla Isabella er en 100% uld og kommer i en smuk farveskala udvalgt af den danske garn producent Filcolana. Garnet passer særligt godt til lækre sweatre, cardigans, mønsterstrik, interiør og børnetøj projekter. Pernilla har en uldstruktur som føles naturlig, og det er både nemt at strikke og hækle jævnt.

Pernilla Isabella har en løbelængde på 175 m per 50 gram og du kan bruge pindesstørelse 3.5-4.5. Den har en strikkefasthed på 22-24 m på pinde 3.5, og den kan vaske på uldprogram ved 30 grader. Husk dog at farven holdes bedst ved at vaske dine projekter mindre, og i stedet lade dem lufttørre.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Hvis ikke lige Pernilla Isabella er dig så kan du se de andre farver i Pernilla her.

Du kan læse mere om Pernilla garnet, og finde spændende opskrifter fra Filcolana her.

Læs mere

 

Løbelængde/Yardage: 175 m pr. 50 g/200 yards per 50 g

Pinde /Needles: 3.5 -4.5 mm

Strikkefasthed/Gauge: 22-24 på pinde 3.5

Vask: Vaskes i hånden ved maks 30 grader

Vægt 0.05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pernilla Isabella (melange) 820”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved