Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Perfect Lys Beigemelert 2650

kr.33,00

Ikke på lager

Perfect Lys Beigemelert 2650 fra Sandnes består af 80% uld og 20% nylon. Det gør at Perfect Superwash er slidstærkt, men stadig blødt og lækkert. Det gør den ideel til strømper, og du bør overveje dette garn fra Sandnes til dit næste strømpeprojekt. Denne Sandnes garn er nemlig særlig god til sokker, børnetøj, men også større projekter. Så har du brug for at dit strikkede tøj skal vaskes tit, som f.eks. babytøj eller sokker, så er det en klar fordel at strikke med dette garn.

Perfect Superwash garn minder om de andre Sandes garner Peer Gynt og Smart. Perfect Superwash, er som navnet også hentyder til, superwash behandlet, hvilket gør at den kan maskinvaskes ved 40 grader. Vi anbefaler ikke at bruge skyllemiddel til superwash behandlet garn. Perfect Superwash garn strikkes på pinde 3,5 og har en løbelængde på 100 m. Det kommer i 50g nøgler og har en strikkefasthed på 10 cm = 22 masker.

Perfect er produceret af garn fra Uruguay, og er garanteret produceret uden brug af mulesing.

Perfect Superwash garn kommer i et bredt udvalg af farver, som du kan se nedeunder. Vi har et stort udvalg, og kan hurtigt få farverne hjem til dig, hvis de skulle være udsolgt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvis du vil have syn for sagen og mærke Perfect mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening.

 

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Perfect Lys Beigemelert 2650”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved