Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Peer Gynt Rosa Natur Tweed 4615

kr.42,00

Lidt om Peer Gynt Rosa Natur Tweed 4615 fra Sandnes

Peer Gynt Rosa Natur Tweed 4615 fra Sandnes er et taknemmeligt garn i ren norsk uld som vi hos Tante Grøn CPH nu også er begyndt at føre. En garnkvalitet i 100% norsk uld. Sandnes Garn har haft Peer Gynt garnet på markedet siden 1938 hvilket gør det til deres ældste garnkvalitet der stadig sælges. Uldgarnet er blidt og rart og er særdeles velegnet til uldtrøjer for eksempel til diverse mandetøj. Peer Gynt garn er rigtig godt til at holde formen og giver sig derfor ikke så meget. Det gør garnet meget anvendelig til den aktive mand der har behov for slidstærkt tøj til de kolde vintermåneder. Uldgarnet er opkaldt efter det dramatiske digt af sammen navn skrevet af Henrik Ibsen, der omhandler sagnfiguren Peer Gynt, en rensdyrjæger fra Guldbrandsdalen i 1600 tallet.

Du kan bruge pinde 3,5-4,0. Løbelængde pr. ngl. 50g = ca 91 meter. Vi anbefaler at du vasker uldtøj lavet i Peer Gynt separat.

Tante Grøn CPH’s garn er af høj kvalitet. Vi har et skønt mix af rene varer som alpacca, silke og mohair, økologisk bomuld, merinould og mange flere. Det er så bæredygtigt og naturligt som muligt. Se f.eks. vores Bio Blomsterfrø, som er en økologisk blød bomuldsgarn. Vores uldgarn er selvfølgelig mulesing fri.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg fra Sandnes Garn, og hjælper dig gerne med at sætte farver sammen til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg hvis du vil have syn for sagen og mærke Peer Gynt Lys Gråmelert M/Blå Tweed 1502 mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter den bedste betjening.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peer Gynt Rosa Natur Tweed 4615”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved