Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Pascuali Balayage 612 Titicaca

kr.69,00

Blød alpaca og merino blanding

Balayage 612 Titicaca er en af de flotte farvevarianter af Pascualis nyeste garn, Balayage. Garnet er udviklet i samarbejde med strikkedesigneren Melanie Berg også kendt som Mairlynd.

Det specielle ved dette garn er dets farvede grå skygge, som er opnået ved at kombinere 80 procent hvid og grå babyalpaca med 20 procent hvid organisk merinould. Denne kombination skaber en farvegradient med en meget naturlig håndfarvet følelse, hvilket resulterer i en harmonisk farvepalet med ubegrænsede muligheder.

Balayage 612 Titicaca er perfekt til sjaler og tørklæder. Det egner sig også godt til trøjer og cardigans. Det fungere også godt til blandt andet blonder og farvedesigns.

Blandingen af ​​delikat babyalpaca og fin merinould gør Balayage til et garn, der er blødt og blidt mod huden. Det kan bæres af dem med den mest følsomme hud og er også velegnet til babyer og børn.

Du kan blandt andet bruge Balayage til det fine Abraxas Vertex I Kit fra Åsa Tricosa’s Jubilæums collection.

  • Materiale: 80% Babyalpaca; 20% Organisk Merinould
  • Løbelængde: 50 g ~ 175 m
  • Pindestørrelse: 3,25 mm
  • Strikkefasthed: 28 masker, 36 rækker til 10 cm
  • Vægt på nøgle: 50 g
  • Vaskeanvisninger:
    Vi anbefaler at vaske dit strik af Pascuali Balayage i hånden i lunkent vand med et mildt uldvaskemiddel. Maskinvask ikke! Tør fladt, helst på et frottéhåndklæde, for at undgå strækning.
Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pascuali Balayage 612 Titicaca”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved