Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

2203 Blødt til børn fra Sandnes

kr.70,00

Bogen sælges kun sammen med garn til en af opskrifterne.

OM kollektionen Blødt til børn fra Sandnes:

Her finder du gode opskrifter på basisbeklædning til børn i tynde og tykke kvaliteter.

Der strikkes meget fra top til bund. Så kan du nemt bestemme, hvor lange ærmer og krop skal være, så det passer bedst til dit barn. Du kan også strikke ærmer og kroppen længere, efterhånden som børnene vokser.

Kollektionen inderholder Guernsey-trøjen, som er er en klassisk måde at kombinere mønsterrapporter på, som har været brugt af fiskere omkring den engelske kyst i mange generationer. Dejligt at tænke på.

Opskrifterne varierer afhængigt af hvilken størrelse du strikker.

I 2202 Soft til kvinder finder du den også til voksne, så mor og mini kan matche. Vi ved, at der er mange, der kan lide det.

Vi håber, du bliver inspireret af kollektionen og finder noget, der kan holde pindene varme og børnene varme og dejlige! God strik!

Lidt om Tante Grøn CPH

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl. Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2203 Blødt til børn fra Sandnes”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved