Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Neons & Neutrals

kr.285,00

Out of stock

Lidt om Neons & Neutrals af Aimèe Gille

BEMÆRK: Dette er en forudbestilling. Neons & Neutrals udkommer den 3. marts 2023, og vil blive afsendt dagen inden udgivelse.

Neons & Neutrals indeholder 16 opskrifter, som Aimée Gille har udvalgt som 16 af verdens bedste designere. Fælles for dem er at de opfordrer til, at kombinere garn på nye og utraditionelle måder – på tværs af mærker og kvaliteter. Bogens modeller viser et bredt udsnit af moderne strik med stor variation i teknikker, samt unikke og uventede farvekombinationer. De fleste modeller er fotograferet i forskellige farver for at give dig mest mulig inspiration til dine helt egne versioner.

Kollektionen, Aimée har sat sammen i Neons & Neutrals, er et resultat af en fejring af solidaritet og samarbejde. For at vise talentmassen og diversiteten set på tværs i et strikkefællesskab, har det været Aimées ambition, at involvere både designere, garnproducenter og farvere i projektet. De mange forskellige bidragsydere giver tilsammen et smukt og sammensat resultat, der er inkluderende og samtidig er bredt funderet, når det gælder både størrelser og prisniveauer.

Lidt om forfatteren:

Aimée Gille er født og opvokset i Kansas, USA, og flyttede senere til Frankrig, hvor hendes passion for strikning er videre udviklet. I Paris, hvor hun nu bor med sin familie, åbnede hun først L’OisiveThé, en skøn strikkecafé, og senere La Bien Aimée, et garnfirma, hvor hendes smukke sortiment af håndfarvede garner sælges over hele verden.

Aimées debutbog ‘Worsted’ udkom i 2021. ‘Neons & Neutrals’ er hendes anden bog.

 

I bogen får du opskrifter fra følgende designere:

Inese Sang, Maaike van Geijn, Karen Cronje, Anna Husemann, Layla Yang, Caitlyn Turowski, Cecelia Campochiaro, Valerie Ng, Maysa Tomikawa, Florence Spurling, Lotta H Löthgren, Brandi Cheyenne Harper, Marie Régnier, Susan Chin, Brienne Moody og Julia Wilkens

Sweatre og cardigans i bogen Neons & Neutrals spænder fra 75 cm til minimum 152 cm i brystmål.

Antal sider: 160
Sprog: Engelsk

Lidt om Tante Grøn CPH

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl.Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight 0,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Neons & Neutrals”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved