Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Lang Carpe Diem 305

DKK52,00

Om Lang Carpe Diem

Lang Carpe Diem 305 er garn spundet af 70% ren, ny uld fra merino får og 30% alpaka. Garnet kommer i nøgler af 50 gram med 90 meter. Garnet er lavet af førsteklasses naturlige fibre babyalpaka og ekstra fin merino uld. Tykt garn til den garvede strikker. Ekstraordinært voluminøs og blød.

Lang Carpe Diem 305 er et garn til alle former for strik af høj kvalitet. Det er især godt til sweatre, halsedisser, huer og babytøj. Et lækkert garn som ikke kun er begrænset til klassiske opskrifter. Garnet bruges til hækling og strik på pinde 6.

Materiale: 70% Ren, ny uld; 30% Alpaka

Løbelængde: 90 m pr. 50 g

Pinde: 6 mm

Vægt pr nøgle: 50 gram

Vask: Håndvaskes.

Hvis du syntes om Carpe Diem 305 fra LANGYARNS vil du måske også kunne lide de andre garner fra samme mærke. Vi har et bred sortiment af forskellige farver af samme kvalitet fra LANGYARNS, som du kan finde ved at klikke her.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvis du vil have syn for sagen og mærke Lang Carpe Diem mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening. Eller find dit garn på vores hjemmeside, hvor vi altid prøver at være først med spændende nyheder og nyttige tips omkring at strikke og hækle. Du er også meget velkommen til at deltage i vores workshops.

Læs mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lang Carpe Diem 305”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved