Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Lang Alpaca Soxx 68 Kaffe

DKK135,00

Om Lang Alpaca Soxx

Lang Alpaca Soxx 68 Kaffe er 70% superfin alpaka og 30% nylon. Garnet kommer i nøgler af 100 gram med cirka 390 meter. Garnet er top kvalitet. Det er utroligt blødt og lækkert, hvilket gør det perfekt til strikning af sokker.

Produktionen af garnet er miljøvenlig, og garnet kan vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader på uldprogram. Garnet strikkes på pinde 2,5 til 3,5.

Materiale: 70% Alpaka; 30% Nylon

Løbelængde: 390 m pr. 100 g

Pinde: 2,5-3,5 mm

Vægt pr nøgle: 100 gram

Hvis du syntes om Lang Alpaca Soxx 68 Kaffe fra LANGYARNS vil du måske også kunne lide de andre garner fra samme mærke. Vi har et bred sortiment af forskellige farver af samme kvalitet fra LANGYARNS, som du kan finde ved at klikke her.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvis du vil have syn for sagen og mærke Alpaca Soxx mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening. Eller find dit garn på vores hjemmeside, hvor vi altid prøver at være først med spændende nyheder og nyttige tips omkring at strikke og hækle. Du er også meget velkommen til at deltage i vores workshops.

Læs mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lang Alpaca Soxx 68 Kaffe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved