Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Laine Magazine Issue 14

kr.190,00

Skal du hygge med det nye Laine Magazine Issue 14

Ved køb af 2 Laine magasiner 9 – 13 nu 300, for 2 stk.

 

Nummer 14, sommeren 2022, er inspireret af de lette nordiske sommernætter – blide, delikate og ubekymrede. Nordiske sommer nætter er så korte og søde, at selv de små timer føles for dyrebare til at sove. De 10 designs i Laine Magazine Issue 14 sommerkollektion legemliggør den sommeraftens magi og udforsker farver, tekstur og delikate detaljer.

  • 148 sider

  • 10 strikkeopskrifter, smukt fotograferet og illustreret (både diagrammer og skriftlige instruktioner medfølger)

  • et interview med strikdesigner Aleks Byrd, hvis debutbog udkommer i maj 2022 af Laine Publishing

  • en artikel om Sisters United

  • en artikel om vegansk strikning

  • en klumme om udfordringen med at løbe ind i et kreativt spor af vores faste klummeskribent Päivi Kankaro

  • en klumme om, hvordan man finder trøst i at lære et nyt håndværk af vores faste klummeskribent Jeanette Sloan

  • årstidens opskrifter

  • boganmeldelser

  • Laine Favorites sektion.

Designere med i dette nummer: Pablo Aneiros, Isabella Clark, Evgeniya Dupliy, Lindsey Fowler, Katrine Hannibal, Anna Husemann, Ema Marinescu, Claudia Quintanilla, Maria Walters og Sylvia Watts-Cherry.

Lidt om Tante Grøn CPH

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl. Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt 0,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Laine Magazine Issue 14”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved