Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Sandness: 2204 LADY BOMULD

kr.70,00

OM kollektionen LADY BOMULD fra Sandnes:

Bogen sælges kun sammen med garn til en af opskrifterne.

I kollektion LADY BOMULD finder du nye favoritter til sommergarderoben. Forår og sommer indbyder til flotte, luftige mønstre – alt er strikket i bomuld, som både kan bruges på lune solskinsdage og kølige sommeraftener.

OM kollektionen:

I vores sommerkollektion finder du forskellige konstruktionsformer og mange hulmønstre. Dejligt og motiverende at strikke, for man ser hurtigt hvordan opskriften udvikler sig. Den hæklede taske er naturligvis velegnet som strandtaske, men du kan også bruge den til strikkeprojekter, når du er på farten. Du kan hækle den ensfarvede, som vi har gjort, eller sammensætte dine yndlingsfarver og få et helt nyt look. Fælles for alle beklædningsgenstande er, at du nemt kan bestemme, hvor lange ærmer og krop skal være, så det passer perfekt til dig. Dette er en af ​​fordelene ved at lave dit eget tøj. God strik!

Lidt om Tante Grøn CPH:

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl. Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online
Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sandness: 2204 LADY BOMULD”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved