Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

KOS Lys Gul 2112

kr.79,00

Om KOS Lys Gul 2112 fra sandnes

KOS Lys Gul 2112 fra Sandnes Garn er en garnkvalitet i 62% baby alpaca, 9% uld og 29% nylon. Sandnes KOS er et blødt og let alpacagarn, der passer til babyer, børn og voksne. Garnet er perfekt til både små og store projekter, og er især egnet til sweatre til alle aldre. 

Hvis du godt kan lide Sandnes KOS Lys Gul 2112 fra Norske Sandnes, så vil du måske også være interesseret i Sandnes’ andre garner vi har, som f.eks.: Mandarin PetitPerfect og Sunday. Ellers kan Sandnes KOS erstattes af garner som Snefnug, Alice og Børstet Alpaca.

Materiale: 62% baby alpaca, 9% uld, 29% nylon

Løbelængde: ca 150 meter / 50g

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Læs mere
Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KOS Lys Gul 2112”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved